Om BlidöBygdens SkärgårdsService

Få den hjälp du behöver så du får tid över till annat. Till det du egentligen vill göra.

Vi hjälper dig med städning, fönsterputsning, trädgårdsskötsel, partytält och mycket mer.

Idag är det svårt att hinna med allt som skall göras i vardagslivet eller på semestern. Vi får mer att göra både på jobbet, hemma och fritiden. Samtidigt som vi vill hinna med att umgås med familj och vänner och göra det som vi egentligen tycker är kul. Det är då du vänder dig till oss.

Vi hjälper dig så att du kan komma hem till ett nystädat hem, vare sig du är bofast eller fritidsboende. Få hjälp med att klippa gräset. Nyputsade fönster. Olja altanen. Kratta löv. Röja sly. Titta till båt och hus när ni inte är på plats.

Ring och berätta vad du behöver hjälp med så får du hjälp av oss. Om vi inte kan hjälpa dig så har vi bra kontakter och kan rekommendera bra människor med lokal anknytning. Tillsammans kan vi verka för en levande skärgård och landsbygd.

Som kund kan du alltid vara trygg i att vi utför alla våra tjänster med kvalité, kundnöjdsgaranti och tystnadsplikt.

Vi utför tjänster inom Blidöbygden och dess kringliggande orter. Vi har en egen båt vilket gör att vi kan ta oss till dig. Oavsett om du har en ö ute i skärgården där du vill ha hjälp eller om ditt smultronställe ligger framkomligt med bil.

Behöver du hjälp med något som inte står med på hemsidan så kontakta oss per mail eller telefon. Vi gör alltid vårt bästa med att lösa just det du behöver hjälp med.